Joi, 7 septembrie, între orele 8-20 se va executa o conectare de conducte la intersecția Căii Torontalului cu strada Grigore Alexandrescu. Lucrările fac parte din „CL 12, Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Grigore Alexandrescu (între Calea Torontalului și Calea Aradului), George Ardelean, Johann Wolf, Martin Gemeinhardt, Ioan Anton, Vasile Loichiță, Nicolae Table, Ion Flueraș, Pelbartus, Augustin Coman, pe toate străzile din zona Metro 2, precum și la Parcul Industrial, Clinica Centrul inimii Rocordis, Metro 2, Agil, Registrul Auto și Lidl.

Tot pe 7 septembrie, în același interval orar, 8-20, se va executa o conectare de conducte și la intersecția străzii Amurgului cu Calea Aradului. Lucrările fac parte din „CL 12, Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor consumatorii nu vor fi afectați.

Marți, 5 septembrie, între orele 8-13 se va efectua spălarea rețelei de distribuție în Găvojdia. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută în localitate.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.