Comună Cărpiniș intră de azi în sărbătoare. Timp de două zile, pe 1 și 2 septembrie în comună pot fi urmărite diverse jocuri sportive, un concurs gastronomic dar și un festival de dansuri populare. Și bineînțeles, multe recitaluri.

Capul de afiș al Zilelor Comunei este deținut de recitalul formației Iris și Nelu Dumitrescu.

Azi, începând cu ora 17:00 startul evenimentelor va fi dat de Festivalul de Dans Popular, festival în care tinerii se vor întrece în măiestria dansului. Începând cu ora 19:00 pe scenă vor urcă îndrăgiții artiști populari Tinu Veresezan, Nicoleta Drăgici și Angelica Stoica. Ziua  de azi este dedicată în totalitate muzicii populare bănățene.

Nici programul zilei de mâine nu este mai prejos. Ora 16:00 este momentul în care încep manifestările organizate de Ziua Comunei Cărpiniș. Chiar la început este programat un concurs gastronomic, în care participanții promit că vor încânta spectatorii cu cele mai bune bucate.

La ora 17:00 începe un spectacol de dan și muzică al Centrului Cultural Cărpiniș iar de la ora 18:00 încep concertele . Primii pe scenă vor urcă cei de la Cărpiniș Band, urmați de Trupa cu A.S.A.R., Closed Book , Fără Filtru și bineînțeles, invitații speciali ai zilei comunei, trupa Iris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.