La data de 26 spre 27 august 2023, polițiștii Serviciului Rutier și ai Biroului Rutier împreună cu cei de la ordine publică au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe raza municipiului Timișoara și în zonele adiacente, pentru reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic, combaterea principalelor cauze generatoare de accidente și prevenirea și combaterea consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale în valoare de 18.287 de lei fiind reținute 18 permise de conducere, dintre care 7 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, 6 pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive, 1 pentru conducerea unui autovehicul fără drept de circulație pe drumurile publice din România și 4 pentru alte abateri la regimul rutier.

Totodată, au fost retrase 5 de certificate de înmatriculare

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 14 infracțiuni după cum urmează:

  • 5 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.
  • 6 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.
  • 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără drept de circulație pe drumurile publice din România.
  • 2 infracțiuni de deținere de droguri.

Polițiștii rutieri organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din judet. Siguranța dumneavoastră constituie prioritatea instituției noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.