Dacă la realizări stă destul de prost, la partea de comunicare primarul Timișoarei îi întrece pe toți. Chiar dacă comunică minciuni sau jumătăți de adevăruri. Cu puțin timp în urmă, Dominic Fritz anunța pe pagina de Facebook că s-a deschis terenul de baschet de la baza Uszoda, bază pe care o anunța „ca terminată” încă de anul trecut.

Doar că primarul uită un mic detaliu – locul duhnește a excremente umane, iar dacă mergi să joci baschet – riști să ți se întoarcă stomacul. Lucru constatat de altfel și de consilierul local Roxana Iliescu, singura voce din Consiliul Local Timișoara care mai arată cât de „vopsite” sunt proiectele actualei administrații.

„Scandalos! Baza Uszoda, o toaletă publică în aer liber!
Focar de infecție e puțin spus… dacă ai neinspirația să treci prin preajma ei, vei rămâne timp bun cu miros de rahat și urină în nări!
Nu vă puteți închipui în ce hal poate să miroasă și ce dezastru este în incinta ei!”

Dominic Fritz : Baza Uszoda este din nou deschisă comunității

În continuare, Roxana Iliescu îl citează pe primarul Dominic Fritz, care scria acum două zile pe Facebook că “unele vise durează mai mult până devin realitate. Baza Uszoda e din nou deschisă comunității. Primii jucători de baschet deja au testat noile coșuri.(…) Acum, Uszoda așteaptă timișoreni dornici de mișcare și socializare.”

Notă : În contextul acestor declarații, are rost să amintim că acum două săptămâni un alt consilier USR, de fapt o consilieră, le spunea timișorenilor că cimitirele trebuie transformate într-un loc unde să meargă cu plăcere?

Reacția Roxanei Iliescu este cât se poate de firească : „Doamne ferește! În realitate, au pus un gard de plasă pentru a face un soi de delimitare în bază pentru un teren de baschet pe care l-au amenajat. Nu au fost în stare să facă nici măcar o minimă igienizare a locului! În ianuarie când am fost era bine față de ce am găsit astăzi. Priviți imaginile!” spune Roxana Iliescu într-o postare pe Facebook.

Promisiuni pentru deschiderea bazei Uszoda încă din sfârșitul verii 2021. Au trecut doi ani

Într-o comunicare remisă presei de administrația Fritz, aceasta se lăuda că în vara lui 2021 (adică acum doi ani), vor demola vechile garduri prefabricate din beton, vor reface zona verde și o vor transforma într-una de relaxare, vor reface terenurile de sport și vor transforma unul din bazine într-un amfiteatru unde se vor proiecta filme, se vor juca piese de teatru și vor avea loc concerte. Estimarea pentru terminarea parțială a proiectului era sfărșitul verii 2021. Suntem la sfărșitul verii 2023 și …. nici vorba de teatru, proiectii de film, deratizare și dezinfecție a zonei.

Așa arăta, în accepțiunea primarului Dominic Fritz, Baza Uszoda azi. În realitate însă …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.