Deputatul de Timiș Alfred Simonis răspunde atacurilor lansate de Cătălin Drulă online, la adresa partidului din care face parte. Acesta îi reprosează deputatului USR Timiș, Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor în Guvernul Orban, cheltuirea fără folos și excesivă a banului public.

„Drulă – voi ați mâncat și noi plătim! Voi useriștii și cu așa-zișii liberali desprinși din platourile de la filmare de la ”Barbie” ați mâncat cu zece guri, nesătuilor! V-ați așezat în capul mesei deși nu ați câștigat alegerile și ați comandat în neștire tot meniul, patru feluri de mâncare. După aperitive, ați dat bir cu fugiții cu tot cu argintăria de pe masă și cu banii de consultanță din PNRR dosiți prin buzunare. Nota de plată a rămas pentru alții!” spune șeful Camerei Deputaților într-o postare online.

Alfred Simonis : „reparăm ce ați distrus voi, incapabililor”

Dezlănțuit mai tare ca niciodată, Simonis reprosează USR-ului că actuala guvernare PSD-PNL plătește greșelile făcute de guvernul condus de Ludovic Orban, guvern din care făcea parte și USR. Acesta spune că PNRR (Programul National de Reziliență și Redresare) a fost negociat neprofesionist de ministrul USR. Totodată, Alfred Simonis îi spune președintelui USR că singura realizare personală a acestuia, pe perioada în care a fost la guvernare, este că a devenit milionar în euro.

„Guvernarea voastră ineptă de dreapta a fost capabilă doar să împrumute 200 de miliarde și să lase în urmă mii de morți de Covid. Asta e bilanțul vostru! Singura reușită este că ai devenit tu milionar în euro la putere!

Drulă – read my lips! Noi nu suntem ca voi. PSD nu fuge atunci când e greu. Reparăm ce ați distrus voi, incapabililor!

Indiferent cât vă veți zvârcoli voi și cu unii puțini de la PNL, România va face reformele de care are nevoie. Și da, milionarule în euro, tu și ceilalți bogați de la USR veți plăti mai mult! Pentru că așa este în Europa și așa este corect!” spune președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.