Miercuri, 9 august, între orele 8-16 Aquatim va executa o conectare de conducte la intersecția Bulevardului General Ion Dragalina cu Bulevardul Republicii. Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Republicii (între General Ion Dragalina și Doctor Iosif Nemoianu), Bulevardul General Ion Dragalina, Andrei Mureșanu, Anton Seiller, Jiul, precum și la Gara de Nord, OMV, MOL, Nokia, Regionala CFR, Camera de Conturi Timiș, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, ZF Group, Vela Dental, Azi Bistro și Bega Electromotor.

Marți, 8 august, între orele 9-15 se va opri furnizarea apei în Ghilad pentru spălarea rețelei de distribuție. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.