În perioada 28 – 30 iulie 2023., polițiștii timișeni, au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență, a deținerii și consumului de substanțe interzise sau alcool, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. În aceste zile, au fost legitimate 348 de persoane, controlate 320 de autovehicule, efectuate 320 de testări cu aparatul etilotest și 16 cu aparatul drugtest.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 327 de sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor rutiere, dintre acestea 150 au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, cât și pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea 61/1991.

În cadrul acțiunilor, la data de 30 iulie 2023, au fost depistați într-o clădire de pe bulevardul Eroilor de la Tisa din Timișoara, 22 de cetățeni străini, 3 dintre aceștia aveau asupra lor permise de ședere valabile pe teritoriul României, iar 19 persoane nu dețineau documente valabile. Persoanele în cauză au fost predate lucrătorilor din cadrul I.T.P.F- Timișoara în vederea continuării verificărilor și luarea măsurilor legale.

La regimul rutier au fost constatate 5 infracțiuni, au fost reținute 42 de permise de conducere(majoritatea pentru nerespectarea limitelor legale de viteză) și retrase 5 certificate de înmatriculare.

Prins cu peste 100km/h peste limita de viteză

La data de 29 iulie 2023, în jurul orei 22:40,polițiștii orașului Jimbolia au depistat pe strada Dr. Karl Diell din Jimbolia, 3 tineri în vârstă de 21,22 și 24 de ani care aveau un comportament suspect. În urma controlului corporal, asupra acestora au fost găsite plicuri care conțineau substanțe vegetale ce par a face parte din categoria psihoactivelor.Au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri.

La data de 29 iulie 2023, polițiștii au oprit pe DN59 la intersecție cu localitatea Pădureni un bărbat în vârstă de 46 de ani care a fost surprins de aparatul radar conducând cu viteza de 146 km/h pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h. Bărbatului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

La data de 29 iulie 2023, polițiștii au oprit pe DN59 la intersecție cu localitatea Pădureni un bărbat în vârstă de 50 de ani care a fost surprins de aparatul radar conducând cu viteza de 173 km/h pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h. Bărbatului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

La data de 30 iulie 2023, un bărbat a fost depistat conducând un autoturism pe strada Socrate din Timișoara, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.