Teatrul Național din Timișoara invită profesioniștii din domeniul artistic  și presa, vineri, 21 iulie, la ora 11, în Holul cu oglinzi al Teatrului Național din Timișoara, la o întâlnire – conferință de presă cu echipa spectacolului The Infernal Comedy de Michael Sturminger, din care face parte renumitul actor american de film și teatru John Malkovich.

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național, va modera întâlnirea cu echipa artistică a spectacolului, alături de invitatul special al întâlnirii, cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor. De asemenea, alături de jurnaliști, sunt invitați să participe profesioniști de teatru. În cadrul conferinței de presă prilejuită de spectacolul de teatru The Infernal Comedy se vor putea pune întrebări actorului american și muzicienilor.

Accesul la eveniment se face pe bază de înscriere. Pentru includerea pe lista de participare, așteptăm înscrierile pe adresa office@tntm.ro sau confirmare pe WhatsApp sau sms la numărul de telefon 0752 113 551 până joi, 20 iulie 2023.

Fotografii: Reinhard Winkler

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.