Aeroportul Internațional Timișoara anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea a doua spatii, astfel:

  • Lotul 1 – spatiu cu destinatia “desfasurare activitate de CAFE-BAR”, situat in zona publica a noului Terminal de Plecari Curse Externe;
  • Lotul 2 – spatiu cu destinatia “desfasurare activitate de CAFE-BAR”, situat in zona securizata a noului Terminal de Plecari Curse Externe.

Licitatia va avea loc in data de 18.07.2023, ora 11:00, la sediul S.N. Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” S.A.

Contravaloarea garantiei de participare la licitatie este:

  • pentru Lotul 1 – 4.920 euro;
  • pentru Lotul 2 – 3.060 euro.
    Documentatia de atribuire, poate fi procurata (gratuit), incepand cu data prezentului anunt, de la sediul S.N. Aeroportul International Timisoara – Traian Vuia S.A., Compartiment Contracte si Achizitii Publice sau in baza unei solicitari trimise pe adresa de e-mail office@aerotim.ro sau achizitii.publice@aerotim.ro.

Data si ora limita de depunere a ofertelor este 18.07.2023, ora 10:00 la sediul aeroportului, Birou Registratura.

Informatii si clarificari privind documentatia de atribuire si desfasurarea licitatiei se pot obtine printr-o solicitare scrisa transmisa la adresa de e-mail office@aerotim.ro sau achizitii.publice@aerotim.ro. Sau la sediul Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, cu sediul în comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, județul Timis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.