Administrație locală Dominic Fritz : „Pentru niște saci de deșeuri vegetale ridicate cu întârziere,...

Dominic Fritz : „Pentru niște saci de deșeuri vegetale ridicate cu întârziere, PNL mă atacă din nou în cea mai bună manieră naționalistă”

Valorile timișorene de respect interetnic nu sunt doar pentru discursuri politicianiste de sărbători, spune liderul USR Timiș, Dominic Fritz, într-un comunicat de presă.

„Pentru niște saci de deșeuri vegetale ridicate cu întârziere, PNL mă atacă din nou în cea mai bună manieră naționalistă. O firmă în insolvență, aleasă de administrația PNL în mandatul trecut și cu care suntem în instanță pentru executarea lucrărilor în Parcul Civic, nu a ridicat imediat sacii cu vegetația strânsă din parc. A făcut-o ieri Horticultura.

Gunoaie in zona centrala a orasului

Ce face PNL-ul? Lansează un atac penibil la adresa mea, pe baza etniei mele. ”Domnul primar neamț nu știe” sau ”presupusa atenție germană la detalii lasă de dorit” – fac parte din rușinosul discurs al PNL-ului. Derapajele naționaliste, dar și misogine sunt tot mai dese în limbajul PNL și devin o scuză pentru lipsa de aptitudini politice. Se pare că strategia PNL este să preia discursul AUR. Nu va funcționa cu timișorenii.

Nimic nu poate justifica atacurile la etnie, sex sau convingeri religioase. Nu în Timișoara. Lupta politică este despre idei și fapte. Cum îndrăzniți să vă folosiți de numele Brătianu pentru un atac asupra valorilor timișorene?

Spre deosebire de sacii din parc, care sunt deja la gunoi, domnul Nica încă nu a rezolvat niciuna dintre puținele probleme pe care le are de gestionat: Castelul Huniade, Stadionul Dan Păltinișanu sau drumul de legătură cu autostrada. (Exemplu pentru un atac politic fără referire la trăsături personale ale domnului Nica – etnie, culoare, sex, locul de naștere sau altele pe care nu le-a ales)” încheie primarul Timișoarei.

Probleme cu salubrizarea orașului în ultimii 10 ani

Timișoara, deși are o companie de salubrizare proprie, folosește serviciile firmei clujene Bratner încă din mandatului fostului primar, Nicolae Robu. Problema salubrizării și gunoaielor în Timișoara tronează de ani de zile – maximul fiind atins în 2018/19, când timp de 6 luni orașul nu a fost curățat de gunoi, neavând contract cu nicio firmă. După acest eșec, administrația locală a încheiat 4 contracte de salubrizare cu 4 firme diferite.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.