În acest an al deschiderii orașului prin cultură, în contextul interesului deosebit al publicului pentru cele două reprezentații cu spectacolul THE INFERNAL COMEDY / COMEDIE INFERNALĂ și, mai ales în dorința de a oferi acces tuturor doritorilor, atât din Timișoara, cât și din România sau din Europa, Teatrul Național din Timișoara a decis să utilizeze formula de vânzare a biletelor exclusiv online.

Începând de vineri, 19 mai 2023, ora 19:00, toate biletele achiziționate până în acest moment au fost cumpărate strict în format online, din numeroase locații, conform raportului de vânzare electronică, ocazie cu care dezmințim orice comentarii și insinuări privind corectitudinea modalității de gestionare a biletelor puse în vânzare.

Achiziționarea biletelor pentru spectacolul THE INFERNAL COMEDY / COMEDIE INFERNALĂ a fost îngreunată de avalanșa miilor de accesări simultane, ceea ce a dus la blocaje nedorite ale acestora, dificil de stabilizat.

Din acest motiv, Teatrul Național a decis ca, începând de duminică, 21 mai 2023, de la ora 15:00, să continue vânzarea biletelor doar prin agenția de bilete Mărășești (str. Mărășești nr. 2, orar marți – duminică, orele 11:00 – 19:00). Vânzarea online va fi sistată la finalul acestei zile, biletele pentru care sunt deja făcute rezervări online putând fi achiziționate doar în cursul zilei de astăzi.

Teatrul Național mulțumește publicului pentru înțelegere și regretă această situație neprevăzută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.