O situație inacceptabilă, din punctul de vedere al inspectorilor de la Protecția Consumatorului, a fost găsită în bucătăria restaurantului CHANG CHENG din Timișoara, aflat în incinta Centrului Comercial Iulius Mall

Ce abateri au fost găsite de inspectorii de la ANPC în bucătăria restaurantului cu profil chinezesc?

Au fost găsite produse și materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare/caracterizare necesare stabilirii conformității. Au mai fost găsite produse depozitate în recipient de plastic neigienizat dar au fost constatate și faptul că unele spații de depozitare-preparare erau neigienizate corespunzător.
Tot în ceea ce privește produsele comercializate de restaurantul Chang Cheng din Iulius Mall, inspectorii de la Protecția Consumatorului au constatat că lipsesc informații despre sosurile oferite la vânzare clienților.

Ce sancțiuni au fost aplicate restaurantului Chang Cheng din Iulius Mall?

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au aplicat o amendă contravențională în cuantum de 10.000 lei și un AVERTISMENT. Ca măsură de precauție a fost oprită temporar activitatea de prestăre a serviciilor pană la remedierea deficiențelor constatate.

Toate produsele și materia primă au fost retrase definitiv de la comercializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.