Primarul Timișoarei, Dominic Fritz a făcut astăzi 22 noiembrie a.c., un anunț prin care informează cetățeni că acum au posibilitatea de a relata problemele pe care le-au întâmpinat pe traseul viitoarei Magistrale Verzi, din Sagului până la piața Mocioni.

Astfel prin intermediul unui chestionar care durează aproximativ cinci minute, administrația locală dorește să strângă date pentru a propune soluții în vederea îmbunătățirii mobilității în zonă.

„5 minute durează completarea chestionarului în care ne spuneți care sunt problemele de mobilitate de care vă loviți pe traseul viitoarei Magistrale Verzi, din Șagului până la Piața Mocioni/Sinaia.

Care este calitatea drumurilor, pistelor, trotuarelor, trecerilor de pietoni, cum vedeți atractivitatea spațiului public și ce probleme întâmpinați zilnic pe aceste bulevarde.

Este al doilea proiect major – după cel al regenerării zonei Traian – în care pornim consultarea și dialogul cu timișorenii încă din faza de design.

Se așteaptă soluții propuse și de timișoreni pentru Magistrala Verde

Proiectul se află la stadiul de DALI, iar pe baza datelor pe care le culegem acum de la timișoreni vor fi propuse soluțiile care să îmbunătățească mobilitatea în zonă. După ce sunt formulate, aceste soluții vor fi puse în consultare publică și veți avea ocazia să le analizați și să formulați din nou sugestii.

Așadar, vă invit să completați și să dați share: https://decidem.primariatm.ro/processes/magistralaverde

Magistrala Verde Șagului este unul dintre cele mai ambițioase proiecte de regândire a modului în care ne deplasăm în oraș și va schimba fața cartierelor Șagului, Iosefin și Dâmbovița. Regândim spațiul public în așa fel încât să facem loc tuturor: transport public cu bandă dedicată (acolo unde este oportun), carosabil pentru șoferi, piste pentru biciclete, trotuare și zone verzi.”, a transmis primarul Timișoarei pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.