Atunci când vorbim despre fapte bune, Sânandrei este una din comunele de la marginea Timișoarei în care faptele bune se și întâmplă! Recent la Sânandrei au fost trimise zeci de scaune și cărucioare pentru persoanele cu handicap, cărucioare care vor fi cedate gratuit persoanelor care au nevoie de ele.

Istoria acestora nu este atât de complicată: ele au fost trimise din Germania de o persoană cu suflet generos, pentru a servi celor care au nevoie aici pe locurile natale ale donatoarei care dorește să rămână anonimă. Este vorba de un tir întreg cu zeci de scaune menite să fie oferite ca ajutor celor care au nevoie, fie că vorbim de organizații neguvernamentale care se ocupă de sprijinul persoanelor cu handicap locomotor, fie că vorbim chiar de persoanele care au nevoie de aceste scaune.

Scaunele, cărucioarele și bețele pentru persoanele cu handicap se găsesc la complexul Biarena din Sânandrei, de unde aceste așteaptă să fie date persoanelor care au nevoie de ele. Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia unui astfel de scaun este să sunați la numărul de telefon +40723013547 iar acolo vă va răspunde consilierul local Liviu Gherman, în posesia căruia se află în acest moment scaunele venite din Germania.

„Am fost contactat în urmă cu o lună de zile” spune Liviu Gherman, „de către o persoană care s-a născut aici în Sânandrei dar trăiește în acest moment în Germania. Aceasta mi-a spus că are în posesie pentru a fi donate peste 100 de scaune, cărucioare și bețe ajutătoare pentru persoanele cu handicap locomotor dar nu are cui să i le trimită, așa că m-am oferit eu să îi primesc tirul, care a și venit în decursul unei săptămâni de la discuția purtată, la Sânandrei. Iar de aici, de la Sânandrei, aceste scaune așteaptă să se ducă către viitorii lor posesori – nu costă niciun leu doar un apel telefonic și apoi deplasarea la noi, la Biarena, pentru a veni și a găsi un scaun care să fie potrivit pentru persoana care are nevoie. Sunt zeci de scaune care își așteaptă posesorii aici” spune Liviu Gherman consilier local în Sânandrei 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.