Jumătate de milion de lei vor fi acordate școlilor din Timișoara ca urmare a inițiativei de rectificare bugetară. Printr-un amendament, suma atribuită în buget la „Baze Sportive”, a fost transferată prin rectificare bugetară la „Dotări școli”.

Banii vor fi distribuiți către fiecare unitate de învățământ în funcție de necesitate și vor fi utilizați pentru achiziționarea de materiale didactice destinate bunei desfășurări a orelor de sport.

Chiar dacă nu a fost aprobată întreaga sumă pe care am solicitat-o, e bine că totuși a trecut atunci propunerea noastră. Atribuită în buget la ”Baze Sportive”, suma a fost transferată prin rectificare bugetară la ”Dotări școli”, iar ulterior să o distribuim către fiecare școală în funcție de necesar, de numărul de copii. La rectificarea bugetară, 500.000 lei se vor îndrepta spre școlile noastre pentru a cumpăra aceste materiale didactice: mingi, băncuțe, trambuline, scărițe, seturi de palete pentru tenis de masă, saltele, plase porți etc., obiecte necesare pentru buna desfășurare a orelor de sport. În viitorul apropiat, voi finaliza și caietul de sarcini în vederea achiziționării de panouri de baschet care vor fi distribuite către școli”, a anunțat viceprimarul, Cosmin Tabără, pe pagina sa de socilaizare.

Următorul proiect pe care Cosmin Tabără îl are în vedere este reprezntat de dotarea și dezvoltarea laboratoarelor din incinta unităților de învățământ.

Ulterior, va trebui să ne concentrăm către dotarea și dezvoltarea laboratoarelor din incinta școlilor, anul viitor propunându-mi să susțin o astfel de propunere în buget, la fel cum va fi continuarea dezvoltării infrastructurii școlare, cât și a bazei materiale”, a mai adăugat viceprimarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.