Prefectul Mihai Ritivoiu se arată revoltat de modul în care Consiliul Județean Timiș s-a ocupat de contractele de deszăpezire pentru drumurile de care instituția este responsabilă.

„Iarna ne prinde din nou nepregătiți. Nepregătiți şi cu priorități diferite! În Colegiul Prefectural din noiembrie 2021, Consiliul Județean Timiş a făcut obişnuita informare privind pregătirea utilajelor şi a deszăpezirii drumurilor pe timp de iarnă.Reieşea atunci că actualele contracte cadru vor expira în martie 2022. Până aici totul bine şi frumos. Nu mică mi-a fost mirarea la Colegiul Prefectural de astăzi, când reprezentanții Consiliului Județean ne-au informat cu candoare că «contractarea este în curs de licitație, iar adjudecarea va fi făcută până în 15 noiembrie». Bun. Trec peste întrebarea de bun simț: dacă ninge la 01 noiembrie, noi ce Dumnezeu facem? Şi mă gândesc că procesul de adjudecare prin licitație poate avea şi solicitări de clarificări sau contestații. Deci nu avem nicio garanție că drumurile județene vor fi deszăpezite în perioada următoare, deşi se ştia de problemă de mai mulți ani!”, a scris Ritivoiu pe pagina sa de Facebook.

Mihai Ritivoiu a ținut să menționeze și faptul că același aparat al Consiliului Județean se face răspunzător și pentru proiectul încă nefinalizat privind încălzirea centrală a Palatului Administrativ.

„Mă îngrijorează consecvența cu care actualul aparat al Consiliului Județean Timiş ratează orice proiect notabil. Şi aici mă pot referi şi la dezastrul de pe drumul județean Timişoara – Giarmata sau, de pildă, la faptul că angajații din Palatul Administrativ stau în frig, în timp ce prin birouri mişună instalatorii, pentru lucrarea de încālzire centralā care nici acum nu e gata. Iarna nu-i ca vara!”, a adăugat prefectul de Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.