Primarul Timișoarei, anunță printr-o postare de pe contul său de socializare că din proiectul inițial care prevedea schimbarea a 29 de kilometri de conducte de tremoficare, au fost schimbate deja peste 26 de kilometri.

De ani de zile, din cauza avariilor la țevile mâncate de rugină, pe perioada iernii, locuitorii orașului se confruntau zile întregi cu întreruperi ale apei calde. Tot din această cauză, orașul acumula pierderi care urmau a fi plătite din bugetul local.

Potrifit edilului Timișoarei, un nou proiect aflat în etapa de pregătire, implică schimbarea a încă 30 de kilometri de rețea de termoficare.

„Astea sunt conductele de termoficare mâncate de rugină pe care le-am schimbat în ultimii doi ani. Am înlocuit peste 26 de kilometri de conducte din cei 29 km planificați. În fiecare iarnă, abonații Colterm aveau întreruperi de zile întregi din cauza avariilor pe rețea și orașul contoriza pierderi de sute de mii de metri cubi de apă fierbinte, pe care le plătește de la bugetul local. Muntele de țevi din poză va crește în continuare. Avem o nouă investiție în pregătire, anume modernizarea a încă 30 km de rețea.”, a declarat Dominic Fritz pe contul său de socializare.

1 COMENTARIU

  1. Gata si cu tine Herr Fritz! Te lauzi ca Robu, n-ai facut inca nimic pentru Timisoara. Prosti am fost ca te-am votat. Treci in cusca, nu esti bun de nimic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.