Atunci când vine vorba de benzină și motorină, prețurile variază de la o zi la alta precum vremea pe timp de toamnă. Azi e cald, mâine e rece – la fel și benzina și motorina, azi sunt scumpe, mâine sunt mai scumpe.
Dacă la începutul anului diferența dintre prețul benzinei și cel al motorinei era de doar câțiva bani per litru, azi a ajuns la peste 1,5 lei. Și tot crește.

În această dimineață ne-am dus la toate lanțurile de benzinării din Timișoara în căutarea celei mai ieftine motorine și a stației de alimentare cu cel mai mic preț al benzinei.

Așadar, fără alte cuvinte, cea mai ieftină benzină azi în Timișoara o puteți găsi la stațiile Lukoil și Energotyl unde un litru de benzină costă 6,67 lei. Cu mențiunea că la stațiile Energotyl primiți și o cafea pentru minim 150 lei alimentare.
Cea mai ieftină motorină poate fi găsită la stația Energotyl din Calea Lipovei, unde un litru de motorină este 8.09 lei.

Am vizitat următoarele stații de benzină, aflate în partea de nord a orașului: Esso, Aral, Rompetrol, Petrom, Gazprom, OMV, Energotyl,
Socar, Mol și Lukoil.

Mai jos regăsiți o galerie foto cu benzinăriile în care am fost în această dimineață în cautarea celui mai mic preț din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.