Politehnica Timişoara a ajuns la un acord cu antrenorul Bogdan Andone în privinţa rezilierii contractului. Clubul timișorean îi mulțumește lui Andone pentru eforturile sale în cel de-al doilea mandat pe banca alb-violeţilor.

„Pe mine, la Poli m-au convins să vin în primul rând cei din Druckeria, cei mai devotaţi suporteri ai unei echipe din România. Unii care nu doar ca îşi declară dragostea pentru echipă, ci îşi cheltuie şi banii pentru ea. Şi pentru că aceşti oameni şi-au dat demisia din Consiliul de Administraţie, am decis ca în spirit de solidaritate cu ei să plec şi eu. Sper ca odată cu plecarea mea, se vor investi banii care au fost promişi în vară, când am venit eu la echipă. Ar fi păcat ca lupta dusă de cei din Druckeria în cei zece ani de la înfiiţarea acestui proiect frumos să fie în van.

Poate părea ciudat pentru cei care se uită doar la puncte, dar echipa începuse să joace. Iar adversarii din ultimele meciuri pot confirma asta. Dar pentru viitorul echipei, care are nevoie de bani, eu plec. Sper ca lucrurile să se schimbe urgent şi Poli să aibă rezultate. Este nevoie de preşedinte, este nevoie de o conducere profesionistă, iar jucătorii să simtă susţinerea clubului. Le urez baftă celor care vin la echipă!”, a declarat Bogdan Andone.

Fostul tehnician al alb-violeţilor a ţinut de asemenea să facă următoarele precizări:

„Vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru modul în care am colaborat şi pentru munca depusă, staff-ului tehnic si auxiliar (doctor, maseur, magazioner). Şi, nu în ultimul rând suporterilor, pentru susţinerea lor la toate meciurile jucate, acasă şi în deplasare!

Cred cu tărie în această echipă şi sunt convins că va obţine rezultatele pe care suporterii le doresc!

Înainte Politehnica!”

Vă reamintim că Politehnica Timișoara a retrogradat în liga a III-a sezonul trecut, menținându-se în liga secundă datorită falimentului unei formații. În acest sezon, Politehnica Timișoara sub conducerea lui Andone are o victorie, doua egaluri și patru înfrângeri, fiind pe locul 18/20 în liga secundă, precedată de Ripensia Timișoara pe 17 și Dumbrăvița pe 15. Clasamentul este întocmit după disputarea a șapte etape din actualul sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.