In cursul serii de joi, pe la ora 21:20, cititorul site-ului nostru care ne relateaza intamplarea urmatoare, se afla pe Calea Lipovei, la trecerea de pietoni de la intrarea in cimitir dinspre Monumentul Eroilor.

„Ma indreptam din directia Calea Aradului spre Iulius Mall si asteptam la semafor culoarea verde. O masina care circula dinspre Calea Lipovei spre Calea Aradului, imediat dupa semafor, doreste sa parcheze direct pe trecerea de pietoni unde asteptam culoarea verde a semaforului pentru a traversa spre Iulius Mall. Am atras atentia pasagerului din dreapta soferului faptul ca poate sa opreasca masina cativa metri mai in fata, dupa trecerea de pietoni, dar acesta a devenit agresiv verbal si a incercat sa coboare din masina, motiv pentru care am scos telefonul pentru a suprinde momentul. Imediat dupa ce a oprit masina in locul unde i-am indicat ca poate sa parcheze, pasagerul din dreapta soferului avea intentia de a deveni agresiv si fizic, dar i-am atras atentia asupra camerei de filmat din intersectie.”

Consideram ca momentul de pastrare a calmului pietonului a evitat o situatie care ar fi putut sa degenereze, ceea ce va sfatuim si pe dvs. sa faceti in astfel de momente.

Si totusi, ramane intrebarea: „Timisoara, Capitala Europeana a culturii sau a nesimtirii?”

Credit foto: cititor www.orasul-timisoara.ro si FB Orasul Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.