USR lansează un comunicat de presă în care condamnă gestul actualului șef la CJ Timiș, Alin Nica, de a sta la masă cu persoane dintr-un anturaj al lumii interlope. Ce spune partidul aflat la conducerea Timișoarei?

„Informațiile apărute zilele trecute în presa națională despre întâlniri organizate departe de ochii timișorenilor, care au cuprins persoane dubioase cu legături în lumea interlopă și la care a participat chiar șeful PNL Timiș, Alin Nica, sunt nu doar penibile pentru județul Timiș. Sunt de-a dreptul revoltătoare. La acele întâlniri se discuta despre terenuri de zeci de hectare aflate la marginea Timișoarei, în zona aeroportului și care urmau să fie tranzacționate în mod netransparent pentru construcția unui terminal cargo.

USR Timiș susține pe deplin dezvoltarea aeroportului, care este un motor economic al județului, însă în folosul cetățenilor și nu al unor grupuri de interese obscure sau clanuri interlope.

Cu atât mai grav este că în spatele organizării acestor întâlniri ar sta chiar șeful de cabinet al președintelui Consiliului Județean Timiș, ceea ce arată că părțile implicate știau extrem de clar cu cine urmează să se întâlnească și în ce scop.

Condamnăm modul de acțiune al șefului PNL Timiș, Alin Nica, care nu este în concordanță cu valorile europene pe care clamează că le susține.

Dezvoltarea Timișului trebuie să se facă în mod transparent, deschis și asumat, cu informarea corectă a cetățenilor și nu decisă în cadrul unor întâlniri dubioase la care lumea interlopă stă la masă cu oficialitățile județului.

Timișoara a mai trăit asemenea vremuri pe timpul fostelor administrații, iar rezultatele dezastruoase le vedem la tot pasul. Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, duce o luptă deschisă și mult așteptată cu moștenirea interlopilor care îl înconjurau pe fostul președinte PNL Timiș, Nicolae Robu. Faptul că succesorul lui în scaunul de șef de partid pare să coboare în aceeași mocirlă este profund îngrijorător.

Alin Nica trebuie să explice timișenilor de ce ține în brațe personaje dubioase din anturajul său, unele cercetate de instituțiile statului, altele cu legături în lumea interlopă.” încheie USR Timiș un comunicat remis presei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.