Serviciile de proiectare si inginerie, mai apreciate decat oricand.

Chiar din momentul în care a fost inventată roata, toate lucrurile pe care omul le-a creat au o rațiune în spate. Aproape toate obiectele elaborate de oameni, pe care le vedem în jurul nostru, au o componentă de proiectare inginerească. Chiar si tacamurile pe care le folosim atat de des! Sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, dar utilitatea lor de bază rămâne neschimbată. În timp ce estetica poate diferi, există o componentă de proiectare inginerească într-o lingură care o face utilă pentru a servi / mânca preparate alimentare.

Proiectarea prin inginerie reprezintă utilizarea principiilor științifice, a informațiilor tehnice și a imaginației în definirea unei structuri mecanice, a unei mașinarii sau a unui sistem pentru a îndeplini funcții prestabilite cu economie și eficiență maximă. Elementele fundamentale ale procesului de proiectare includ stabilirea obiectivelor și criteriilor, sinteza, analiza, construcția, testarea și evaluarea.În timp ce inginerii oferă o soluție tehnică, este foarte important să înțelegem că proiectarea implică o soluție care este și estetică. Cu alte cuvinte, și designerii sunt implicați pentru a se asigura că produsul final este economic, ecologic și atrage utilizatorii.

Lineo Engineering din Timisoara ofera servicii de dezvoltare de produse end-to-end, prin inginerie mecanică și hardware, gratie proceselor interne de cercetare/dezvoltare și prototipare rapidă

Proiecte și rezultate la Lineo

Pe parcursul anului anterior, Lineo Engineering a început dezvoltarea de noi prototipuri și le-a livrat la timp; de asemenea, compania a fost implicată în activități de cercetare pentru diverse industrii și clienți din Europa, SUA și Asia.

Pentru a numi doar câteva dintre produse ce au iesit “de pe poarta” companiei romanesti:
1 . Simply Bread

Un cuptor de paine realizat pentru brutarii artizanali si microbrutarii, cu o suprafata mare de coacere, generare si evacuare a aburului integrate, temperatura controlata digital cu cronometru si vetre refractare grele.​

Servicii Lineo: Inginerie mecanica bazata pe conceptul si cerintele clientului pentru intregul produs, incepand cu arhitectura mecanică, definirea conceptului, selecția componentelor, proiectarea balamalelor, proiectarea ușilor, proiectarea sistemului de generare și evacuare a aburului, integrare electronică, calculul etanșarii, calcul contracției termice, proiectare sistemului de răcire, proiectarea pentru producție, industrializarea și gestionarea certificărilor.

2 . Hydes Tower

Un dozator de dezinfectant wireless, premium, cu software și senzori integrati, tăvi de picurare și cu o durată de viață a bateriei de 40 de zile.

Servicii Lineo: Inginerie electrică: proiectare schematică bazată pe arhitectura Lineo, proiectare PCB, selecție componente, calcule de inginerie, prototipare, testare și industrializare.​

Inginerie mecanică: dezvoltarea mecanică a produsului complet începând cu definirea conceptului, integrare senzori și electronică, proiectare pentru carcasa electronică, definirea ambalajului, proiectarea pentru producție, definirea cerințelor de producție și managementul furnizorilor.

3 . Mox Electric Mug

Cana electrică Mox, portabilă, care poate încălzi, din mers, alimente sau baturi luate direct din frigider, de la temperaturi scăzute, la temperaturi confortabile în câteva minute. Are o capacitate de 300 ml și cu o singură încărcare a bateriei poate fi folosit de mai multe ori. ​

Servicii Lineo: ​Design de produs – schițe manuale, concept și randare 3DS

Inginerie electrică: dezvoltare de arhitectură și concept de încălzire, proiectare schematică, proiectare PCB, selecție componente, calcule inginerești, prototipare, testare și industrializare.​

Inginerie mecanică: dezvoltare mecanică (mulaje) pentru toate părțile produsului, dezvoltare concept de încălzire (tehnologie brevetată), proiectare concept de etanșare, integrare electronică și baterie, prototipare si industrializare de serie mică.

Sunteti in cautarea unei echipe profesioniste de cercetare și dezvoltare? Va ganditi la un produs pe care vreti să il lansati pe piață? Lineo Engineering este soluția perfectă unică pentru orice nevoi de dezvoltare electronică, proiectare și prototipare rapidă. Situată în Timișoara, România, echipa Lineo Engineering are experiența vastă și cunoștințele în industrie de care aveți nevoie pentru a construi soluții de inginerie de mare randament.

Surse foto: lineo-engineering.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.