Niche Parfumerie este un magazin concept si o afacere de familie care a inceput la Timisoara in anul 2012 din pasiunea pentru parfumeria independenta si mirosuri unice.

Noua locatie de pe strada Alba Iulia Nr. 1 la parterul cladirii Casa cu Flori găzduiește branduri de parfumerie artistică și artizanala exclusivista, cărți despre parfumerie, precum și o varietate de produse cosmetice, cum ar fi Fragrance du Bois, Parfums de Nicolai, Jeroboam, Revista Olfactiva Nez, Masque Milano și multe altele.

Spațiul de vânzare cu amănuntul este cunoscut pentru merchandisingul vizual creativ si pentru schimbările sezoniere care amplifica experiența de shopping, de la vitrina creativă, la ambalaje limitate create de artiști ascendenti, pana la atmosfera și mirosul spațiului interior.

Cu materiale naturale, lumina caldă și piese comisionate de arta, Niche Parfumerie a introdus o estetică primitoare, anti-lux, în sfera retailului de parfumerie de nișă din România.

Sezonier, echipa Niche Parfumerie, lucrează cu designeri și artiști, pentru a crea experiențe olfactive unice, prin evidentierea ingredientelor rare, din dorința clienților de a explora branduri noi si de a intalni maestri parfumieri, sau pentru a expune publicului creații emblematice din istoria parfumeriei.

În 2020 Niche Parfumerie a extins locația din Timisoara cu un concept store neconvențional, 50 ml Artistic Fragrance Bar, situat pe calea Dorobantilor 111 București, care la nici un an a devenit un loc sinonim cu pasionatii de parfumerie artistică și artizanala.

Focusul selecției se bazează pe branduri extraordinare și emblematice, de la pionieri ai parfumeriei de nisa pana la producători de ingrediente rare, și datorită integrării în permanentă a brandurilor independente, a făcut din Niche Parfumerie si 50ml destinațiile alese pentru pasionatii care caută mirosuri unice, cat și pentru cei dornici de aventuri si experiențe olfactive.

“In magazinele noastre și fie ca este online sau offline ne dorim să transformăm comoditatea retailingului intr-o experienta de shopping și descoperire olfactiva. Selectam mirosuri extraordinare din întreaga lume pe care le actualizăm în mod constant pentru a se potrivi perfect cu dorințele clienților noștri și facem usor accesibila testarea produselor si descoperirea brandurilor noi în mediul online. Ca niciun alt loc, am creat o comunitate stransa de oameni care învață despre parfumerie și se bucura de experiențe olfactive inedite.” Nare Daniel Fondator

Miercuri incepand cu ora 18.00 în incinta magazinului Niche Parfumerie de pe strada Alba Iulia Nr.1 echipa Niche Parfumerie împreuna cu Damien Flynn, Senior Manager Parfums de Nicolai, găzduiesc un eveniment unic, inaugurarea noului magazin împreuna cu lansarea celei mai noi creații Parfums de Nicolai, Riviera Verbena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.