A reînceput războiul declarațiilor la nivelul liderilor locali, după arestarea medicului Octavian Mazilu de la Spitalul Clinic Municipal. Medicul a fost reținut ieri seară pentru 24 pentru luare de mită iar azi s-a înaintat parchetului cererea de arestare a lui Octavian Mazilu pentru 30 de zile pentru fapte de luare de mită. Într-un comunicat remis presei, PNL Timiș le cere liderilor locali ai PSD Timiș, Alfred Simonis și Sorin Grindeanu, să iasă cu un punct de vedere personal în privința arestării medicului Mazilu, considerat un apropiat al celor doi lideri. Răspunsul președintelui PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis, nu s-a lăsat prea mult așteptat:

„De 1 iunie, ziua copiilor, Alin Nica nu are nimic mai bun de făcut decât să se joace cu declarațiile. Președintele PNL Timiș acuză PSD și arată cu degetul un medic, suspectat că a luat mită. Condamnăm ferm orice act de corupție, indiferent de cine îl face, iar dacă se dovedește fapta, cel care a greșit trebuie să suporte consecințele. Doar că judecătorii vor da sentința, nimeni altcineva!

Ce este revoltător? Faptul că Alin Nica vorbește despre un PSD-ist în timp ce ignoră realitatea din filiala sa, aceea că un vicepreședinte PNL și un parlamentar PNL sunt trimiși în judecată pentru acte de corupție! Mai mult, cel de-al doilea este omul lui de casă, încă de pe vremea când Nica stăpânea Dudeștiul, fiind un prestator de servicii care beneficia de contracte de sute de mii de euro cu dedicație. Nica are inconştiența să deschidă gura exact când ar trebui să şi-o țină mai strânsă și să se roage să nu îl prindă din urmă niște dosare.

PSD Timiş nu a comentat nici descinderile de la Primăria Timișoara, când oamenii legii au ridicat documente de la șefii USR ai administrației locale, nici când cei de la PNL au fost acuzați. Când presa a relatat pe larg despre contractele echipei Șandru-Nica, cu multe suspiciuni de corupție ascunse în spatele lor, la fel, PSD nu a comentat. Noi aşteptăm verdictul instanței de judecată.

Se observă în ieșirea de azi acțiunea unui om disperat, un președinte pe punctul de a-și pierde partidul măcinat de tensiuni majore, cu primari care amenință să plece in corpore, cu membri care nu mai ascultă comenzile lui, cu o conducere în derivă, un om care nu ştie să negocieze, fiind umilit cu fiecare ocazie de adversari şi aliați.

Nu ține, Alin Nica! Nu merge cu distragerea atenției! Acceptăm critici din partea unor oameni verticali și morali, însă nu de la dumneavoastră! O neaoşă vorbă din popor spune că „prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul”. La asemenea situații se referă, domnule Nica!” spune Alfred Simonis, președinte al PSD Timiș, într-un comunicat remis presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.