De 1 iunie, Filarmonica Banatul sărbătorește copiii, de două ori.
Astfel, prima întâlnire muzicală propusă este miercuri, 1 iunie, de la ora 11, la Sala Capitol, unde Corul Ion Românu al Filarmonicii Banatul, sub conducerea maestrului Iosif Todea, alături de Bianca Mihăescu (soprană), Ana Kui (Alto), Antoniu Marc (tenor) și Eugen Goldiș (bas) va interpreta lucrări muzicale din filme de animație Disney.

Cei mici se vor putea delecta cu lucrări din Sunetul muzicii (muzica: Richard Rodgers, aranjamente de John Leavitt), Mizerabilii: Suddenly, I dreamed A Dream, Master Of The House, On my Own, One Day More, Do You Hear The People Sing (muzica și aranjamentul de Mac Huff) și Disney Dazzle!: Belle, Arabian Nights, Kiss the Girl, Beauty and the Beast, Fanthoms Below, Under the Sea, Friends Like Me (muzica de Alan Menken, Howard Ashman, Tim Rice, aranjament de Mac Huff).

Cea de-a doua întâlnire muzicală va fi de la ora 20, într-un cadru muzical mai puțin convențional, mai exact, în Parcul Copiilor. Interpretarea acelorași lucrări muzicale va fi asigurată de artiștii menționați.

Nu este nevoie de înscriere în prealabil, însă pentru participare la concertul educativ – cel de la ora 11 – este necesară prezența unui însoțitor (părinte/profesor). Prețul unui bilet este de 5 RON; acesta poate fi achiziționat de la casieria Filarmonicii conform următorului program: https://filarmonicabanatul.ro/contact/

Articolul precedentProgram normal de colectare a deșeurilor în data de 1 iunie pentru lucrătorii RETIM
Articolul următor35 de inculpați, printre care acţionari şi persoane cu funcţii de conducere ai unei firme, un fost deputat, un avocat, dar şi un executor judecătoresc, trimiși în judecată de DIICOT pentru privatizarea frauduloasă a stațiunii Băile Herculane

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.