Astăzi, 23 mai a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii timișoreni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la centrul comercial Bega din Timișoara, s-ar afla o bombă. La fața locului, au ajuns pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș,polițiștii,jandarmii și echipaje ISU Banat, care, în urma verificărilor, au stabilit că este o alarmă falsă, iar, în prezent, se fac verificări, în vederea depistării persoanei care a alertat autoritățile fără un motiv întemeiat și pentru tragerea acesteia la răspundere.

În urma verificărilor efectuate, cu privire la alarma falsă cu bombă, polițiștii l-au identificat și depistat pe cel care a alertat autoritățile, fiind vorba despre același minor de 15 ani,care a sesizat în luna Ianuarie a acestui an, existența unei bombe la un liceu din Timișoara.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform O.U.G 34/2008, privind organizarea și funcționarea Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.