Ca locuitori ai Timisoarei, soțul meu și cu mine suntem foarte pretențiosi în privința pizza. Așa că, deși nu ne place să recunoaștem, poate că am găsit cea mai bună pizza din oraș… Pizza Benitto? Pizza de la Benitto, care tocmai și-a sărbătorit cea de-a 7-a aniversare, este atât de bună, încât merită o călătorie din orice parte a lumii. Și ar trebui să stai câteva zile pentru a le putea gusta cu adevărat pe toate. Proprietarul, Dragoș a câștigat numeroase laude din partea clienților săi, inclusiv pentru cea mai bună pizza Quatro Staggioni din oraș. De asemenea, a fost un pionier în aducerea mai multor stiluri diferite de pizza și alte mâncăruri italiene în Timișoara.

Iată ce a avut de spus Dragoș Deliu când l-am întrebat despre toate lucrurile legate de pizza. Avertisment: nu continuați să citiți dacă vă este foame.

Cum ai început să faci pizza? Sunt implicat în industria pizza din 2013. Am început să cochetez cu industria de catering pe vapoare de croazieră. În cele din urmă, am început să lucrez cu diferite pizzerii independente și mai târziu m-am întors în România si am deschis propria pizzerie. Concentrandu-mă pe ceea ce fac, datorită unei vorbe care mi-a rămas in minte încă din copilărie, „Respectați meșteșugul”, m-am dedicat să învăț tot ce trebuie știut despre pizza și mi-am propus să-mi prezint cunoștințele și pasiunea fiecărei persoane care vine să experimenteze meniul nostru. Acest meșteșug m-a dus într-o călătorie grozavă pe care sunt încântat să o continui și anume de a livra cu succes pizza Timișoara.

Știai imediat că vrei ca pizza să devină pasiunea vieții tale? Întotdeauna mi-a plăcut să gătesc. Chiar și în liceu am urmat cursuri de gastronomie acasă. Pe atunci nu mă gândeam la nimic. Apoi, repede după liceu, am început să lucrez pe vase de croazieră și să îmi îmbunătățesc abilitățile. 

Ce are atât de special pizza de este asa iubită de consumatori? Cu o popularitate în continuă creștere, pizza este mâncarea preferată a oricărui copil. Cred că acel sentiment de nostalgie rămâne cu tine pe măsură ce devii adult. Pizza readuce oamenii înapoi când viața era puțin mai simplă. Și să recunoaștem, pizza este delicioasă indiferent de vârsta pe care o ai. Meniul nostru oferă o mare varietate de stiluri de pizza italiene și nu numai, toate gătite în cuptorul cu lemne din pizzeria Benitto, ceea ce o face atât de delicioasă. 

Care sunt cele mai populare pizza la Benitto? Aceasta este o întrebare grea. Care este pizza ta preferată? Este ca și cum ai întreba un tată care este fiul lui preferat. Știi că am unul, dar nu o voi recunoaște niciodată. Și, sincer, îmi place totul. De aceea îmi place să explorez atât de multe stiluri diferite de pizza.

3 COMENTARII

  1. Na dragul meu fost Coleg Dragos . Adevarata Pizza pe care o faci tu acuma si este atat de renumita . Te rog frumos sa nu uiti ca ai invatat-o de la Nicu Ionoi atuncea lucra la retaurantul La Renaissance si toate Retetele sunt de la el. Eu sunt Primul Sofer de acolo. Norbert.

  2. Doamne, e cea mai gustoasa pizza pe care am mâncat-o in zona de vest a țării și pot spune ca din România. Recunosc ca îmi place ca pizza sa fie încărcată, fiind un iubitor al derivatelor din brânza și carne. Ca recomand toate felurile de pizza de la Pizza Benitto, dar in special Quattro Stagioni, Benitto, Aldo, Hugo și Prosciuto Formaggi.
    Mulțumim Dragoș și Pizza Benitto! Pofta buna tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.