”Azi, la noi, canta tot natul”, spectacolul organizat de Casa de Cultura a Municipiului Timisoara si desfasurat la Filarmonica Banatul in aceasta seara l-a avut ca invitat surpriza pe scena pe primarul orasului, Dominic Fritz.

Ne-am obisnuit cu el sa tina discursuri, dar de data aceasta, Fritz a interpretat un cantec popular banatean alaturi de Ansamblul Timisul, piesa „Iorgovan, frumoasa floare”, piesa apartinand regretatului Petrica Moise.

Pe scena de la Sala Capitol au urcat in aceasta seara Andreea Voica si Dinu Iancu Salajanu, capi de afis ai spectacolului si cunoscuti interpreti de muzica populara.

Nu este prima oara cand Dominic Fritz urca pe scena Filarmonicii; in ultimii 10 ani, inainte de castigarea cursei pentru functia de primar al Timisoarei, aceasta urganizand anual pe Bega concertul grupului TGP, Timisoara Gospel Project. Si dupa ce a iesit primar, Dominic Fritz a tinut sa ii arate fostului primar ca nu l-a batut doar la voturi, ci il bate si la muzica, interpretand mai multe cantece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.