După dezastrul produs în 2021, când administrația locală l-a demis ilegal pe directorul Filarmonicii, Ioan Gârboni, în urma unei evaluări făcute de medicul veterinar Razvan Stana, consilier local userist, Filarmonica, sub conducerea noului director Ovidiu Andriș, intră într-o nouă eră, era manelelor.

“Jale”, LIVE, la Filarmonica Banatul Timișoara!

Consilierul local Roxana Iliescu punctează cu ironie noua orientare a Filarmonicii, care permite desfășurarea unul concert de manele în cadrul sălii Capitol : „Dragii mei, în cazul în care nu ați aflat încă, vă anunț că în luna mai vom avea concert de manele la Filarmonică- Jador și Aza Dau Moda! Mai aveți timp suficient să cumpărați bilete, dat fiind faptul că data concertului este 17 mai 2022!

Să-l felicităm cu această ocazie pe directorul interimar numit de Fritz, Ovidiu Andriș!

Mi se pare că acest eveniment este unul absolut deosebit, care îi face cinste noului director! Nici nu mai contează nelegalitățile făcute de primarul Fritz împotriva fostului director Ioan Garboni (constatate de instanță), sau faptul că după comiterea nelegalităților l-a numit director interimar tocmai pe cel care în procedura de concurs picase la testul dosarului ( lipsă vechime)!

Cu perspectiva unor astfel de evenimente la Filarmonica Banatul, cu atât mai mult acum, în pragul proiectului Timișoara Capitală Europeană a Culturii, putem sta liniștiți că useriștii vor “salva” inclusiv cultura timișoreană!” spune consilierul local Pro România, Roxana Iliescu, pe pagina ei de Facebook.

Ioan Gârboni, fostul director al Filarmonicii Banatul : „Timp de 15 ani, eu nu am permis concerte cu manele in sala sau gradina Filarmonicii Banatul din Timișoara. Deși de multe ori sumele pentru închirierea sălii erau importante . Sunt surprins și sper că închirierea s-a făcut din lipsa de informare”

Prețurile biletelor variază de la 80 la 120 lei, în funcție de poziția în sală. Să fie asta o nouă orientare a celebrei Filarmonici din Timișoara sau doar unul din cele mai de jos momente la care s-a ajuns în ultima vreme?

Update: Filarmonica Banatul a dat un comunicat de presă prin care specifică faptul că informația apărută în presă este falsă. „Cererea pentru organizarea evenimentului a fost depusa in 5 aprilie, iar orice cerere are un termen de 30 de zile pentru solutionare. Se poate solutiona si in mai putin timp, desigur. In mod normal, o cerere ajunge la mine in termen de o saptamana, in functie de traficul si volumul de documente, si apoi se aproba sau nu. Deocamdata, nu a fost solutionata. Desigur, aceasta cerere o voi respinge. De obicei, verificam operatorii si ne asiguram ca genurile muzicale si piesele de teatru sunt in acord cu imaginea Filarmonicii„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Ovidiu Andris, directorul Filarmonicii Banatul din Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.