Au fugit de război pentru a fi jefuiți la Timișoara, de hoții din mașini. Unei familii de refugiați ucrainieni i-a fost sustrasă suma de aproximativ 50.000 euro (sumă neconfirmată încă de IPJ( de persoane necunoscute din mașina parcată în centrul orașului, pe strada Sfântul Ioan.

Fapta s-a petrecut cu câteva zilei înainte, spun politiștii de la Secția 1 Urbană Timișoara unei la data de 21 martie a fost depusă o sesizare, cu privire la faptul că unei familii de ucraineni i-ar fi fost sustrase o sumă de bani și mai multe bunuri, din autoturismul parcat pe strada Sfântul Ioan din municipiul Timișoara, de către persoane necunoscute.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat „, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.

Notă: O întrebare la care trebuie să răspundă politiștii este cum au putut avea cetățenii ucrainieni suma de 50.000 euro asupra lor când suma maximă cu care poți trece granița este de 10.000 euro.

Sursa foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.