A devenit deja tradiție ca angajații United Business Center (UBC) să primească, de la copiii din medii defavorizate, scrisorile destinate lui Moș Crăciun. Și anul acesta a fost împodobit „Bradul Dorințelor”, iar comunitatea UBC a avut grijă ca dorințele celor mici să se îndeplinească și, mai mult decât atât, să le ofere garanția faptului că se întâmplă lucruri bune în viață, dacă îți dorești cu adevărat. Astfel, cei 120 de copii s-au putut bucura deja de magia sărbătorilor.

Cei mai fericiți de Crăciun sunt, cu siguranță, copiii, care așteaptă nerăbdători dimineața de 25 decembrie pentru a vedea dacă au fost suficient de cuminți pentru a primi cadourile pe care și le doresc. Pentru 120 de copii ce provin din medii defavorizate din județul Timiș, Moș Crăciun a ajuns mai devreme și le-a adus, pe lângă cadouri, un zâmbet și un strop de fericire acum, în preajma sărbătorilor. Spiridușii Moșului au fost angajații din clădirile de birouri United Business Center din ansamblul Iulius Town, care au primit scrisori ce ascund gândurile celor mici și le-au îndeplinit visurile.

De la copii cu vârste de 9 luni și până la tineri de 22 ani, toți au primit încălțăminte și haine de iarnă, rechizite, cărţi, jucării, alimente, nelipsitele dulciuri şi multe alte cadouri. Astfel, anul acesta, Moș Crăciun a fost realitate şi nu doar un vis pentru copiii de la Centrul de Plasament Găvojdia, Centrul de Plasament Lugoj, Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități Recaș, Casa de tip Familial Sfântul Ioan (Nădrag), Asociația Creștină For Help Timișoara și Centrul de Zi „Casa Olarului”.

Campania „Bradul Dorințelor” este organizată de comunitatea UBC împreună cu Asociaţia „Ajungem Mari” şi a ajuns la a patra ediţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.