Facem înconjurul lumii prin distracție maximă pe tot mapamondul în videoclipul muzical „We Got The Power”, spune artistul Geo Da Silva. Dansăm din New York până la Beijing, trecând prin Manila, Tokio, Barcelona, Istanbul și aterizăm chiar și la petrecerile din Jakarta, continuă acesta prezentarea noului său videoclip, piesa ”We Got the Power”.

Geo Da Silva face echipă cu italianul Stefano Folegatti (cunoscut și sub numele de Stephan F) pentru o sărbătoare internațională a prietenilor care seamănă mai mult cu o familie adunatăla cea mai mare petrecere. Invitația este făcută prin vocea inconfundabilă a Oanei Vîncu (ex Genius) înregistrată și mixată de Lukinich Attila la DSPro Studio Timișoara. Videoclipul oficial este creația echipei din Spania a artistului timișorean.

Despre managementul piesei și lansarea internațională a noului single, se va ocupa Geo Da Silva împreună cu Jose Luis Bustos, managerul casei de înregistrări Planet Dance Music, o divizie a mai bine cunoscutei case de discuri Planeta Mix Records din Spania.

„Familia este totul pentru mine”,  spune Geo Da Silva într-un comunicat remis presei cu câteva zile în urmă. „Dar, uneori găsești prieteni care devin familia ta și despre asta este vorba și în acesta colaborare cu Stefano Folegatti, Oana Vincu și Jose Luis Bustos pentru single-ul We Got the Power” mărturisește artistul.

Inițial, artistul român a lansat în întreaga lume versiunea audio a piesei (radio și variantă extinsă), dar spune că este posibil să vedem în curând pe piața muzicală și remixuri ale piesei aparțînând unor producători români și străini. Acestea vor fi adunate și lansate ulterior într-o nouă compilație oficială împreună cu Planeta Mix Records, casa de discuri spaniolă.

Cu noul single „We Got The Power”, Geo Da Silva vrea să își readucă publicul ”acasă” pentru a dansa non-stop la o petrecere internațională organizată virtual în bloc , o petrecere de la care mulțimea se răspândește în întreaga lume, trecânddin casă în casă ajungând apoi să se revarse în mașinile de pe străzi, piesa rezonând în sunetul boxelor date la maxim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.