În perioada 14-17 decembrie, zilnic între orele 9-15, în localitatea Recaș vor avea loc lucrări de spălare a rețelei de distribuție și se va întrerupe furnizarea apei, după următorul program: în 14 decembrie pe străzile Clopotului, George Coșbuc, Pădurarului și Coloniei; în 15 decembrie pe străzile Lucian Blaga, Bachus, Răsăritului și Vinului; în 16 decembrie pe străzile Primăverii, Fagului, Teiului, Liliacului, Plopilor și Vinului; în 17 decembrie pe străzile Calea Lugojului și Sudului. Pe străzile pe care se spală rețeaua apa va fi tulbure, iar în restul localității presiunea va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.