Ieri la Baza 2, a avut loc al doilea joc de pregătire pentru tinerii care participă la acţiunea de trial organizată săptămâna aceasta de Politehnica. Adversarul, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, liderul Seriei a 8-a a Ligii 3, s-a impus cu 4-1 (1-0).

Spre deosebire de remiza de marţi, scor 2-2 cu CSC Dumbrăviţa, în meciul cu galben-albaştrii au fost văzuţi şi doi tineri mijlocaşi de la ACS Viitorul Cluj, ambii născuţi în 2003 – Denis Fărăgău şi Denis Calo.

Scorul a fost deschis în minutul 34 de Grancea, din penalty. După pauză Jichici (min. 50) a majorat diferenţa în urma centrării lui Coroiu. Iar imediat echipa noastră a redus din diferenţă prin Mihai Jorza în urma unei centrări din banda stângă. Din minutul 68 scorul a fost 1-3 în urma unei lovituri libere executate puternic de Mancaş. Iar cu nouă minute înainte de final acelaşi jucător al Ghirodei a mai marcat o dată, cu un şut pe jos, lângă bara din dreapta lui Cuzmanovici.

Pentru tinerii care s-au pregătit săptămâna aceasta sub comanda staff-ului tehnic al Politehnicii mai urmează o zi de pregătire, vineri. „Concluziile le tragem mâine, după ce terminăm întreaga acţiune… (Marţi) au fost cei din Centru pe care i-am văzut şi cu ei o să ne întâlnim şi anul viitor, când începem pregătirea, şi au fost cei care care au fost împrumutaţi la Liga 3 şi acum (azi) aveam pe alţii pe care doream să-i vedem”, a specificat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii.

„Noi mai avem mâine ultimul antrenament pe anul acesta, după care intrăm într-o binemeritată vacanţă. Ne-a bucurat faptul că putem să jucăm pe un teren bun şi de aceea am acceptat imediat invitaţia celor de la Poli. Având în vedere că situaţia cu terenurile la noi în ţară e un pic mai complicată.
Este un loc muncit, au fost rezultate obţinute de jucători, urmează o vacanţă, sper eu, destul de liniştită, după care o să începem pregătirea ca să reuşim şi în primăvară rezultate bune. Începem în 17 ianuarie, cu antrenamente zilnice, meciuri de pregătire… Avem o perioadă de pregătire (centralizată) la începutul lunii februarie, vedem unde va fi, pe plan local sau plecăm undeva”, a spus şi Răzvan Leucă, „principalul” Ghirodei.

Politehnica II: Urdeş – Amariei, A. Mada, Huminic, D. Bot – Fărăgău, Marincu – Butucel, D. Calo, Periat – Nagamatsu. Au mai intrat: Cuzmanovici – Stemate, Eperieş, Gologan, Jorza, Savian şi D. Olariu.

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii: Golban – Sporin, Rosuş, Hecsko, Velcan – Miclău, Trandu – Hissayn, Grancea, Iseini – Jichici. Au mai intrat: Ciocan – Scafaru, Cochinţu, Stupu, Coroiu, Zavaleche, Precup, Ehling şi Mancaş.

Detalii de la primul joc, inclusiv lista trialiştilor AICI.

În altă ordine de idei, ieri după-masă Politehnica a revenit la Peciu Nou, la invitaţia gazdelor ospitaliere, la exact trei săptămâni de la acţiunea „Poli vine în curtea şcolii!”, eveniment după care echipa noastră a cunoscut un mult aşteptat reviriment în campionat. Dacă atunci băieţii noştri s-au recunoscut învinşi de către trupa Liceului Teoretic din localitate, miercuri, alb-violeţii, cu o garnitură întinerită, şi-au luat „revanşa” într-un meci al prieteniei, scor 2-0, cu liderul Ligii a IV-a Timiş – CSC Peciu Nou. Răzvan Prodan şi Doru Andrei au punctat în repriza secundă. Antrenorul Nicolae Croitoru a mizat pe: Murariu – Sofran, Prodan, Huminic, Pamfile – D. Andrei, Ignea, Bâte, Oanea – Bakoş, D. Olariu. Au mai intrat pe parcurs: Cuzmanovici (în poartă) şi Spulber. Imagini de la acest joc, în link. Alb-violeţii intră oficial sâmbătă în vacanţă şi reiau pregătirile pe data de 10 ianuarie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.