În Timișoara, superaglomerată de mașini în zonele de blocuri se pot realiza proiecte bune într-un timp relativ scurt. Este vorba doar de voință și conlucrare între autoritățile locale, cetățeni și firma care execută lucrările. O nouă parcare de 99 de locuri pe strada Izlaz din zona Steaua este aproape terminată după o lună și jumătate de la începerea lucrărilor, insă cei de la Primărie au uitat complet de stâlpii de curent pentru a lumina parcarea noaptea. Tipic celebrului Dorel. Deși stâlpii erau prevăzuți în proiectul inițial iar din surse știm că adresele pentru montarea acestora au fost făcute către directorii din Primăria Timișoara încă de la începutul lunii august, până azi, cu 3 zile înaintea finalizării lucrărilor la parcare, aceștia lipsesc cu desăvârșire. Vor fi probabil adăugați ulterior, prin celebrele lucrări post-inaugurare: se va sparge asfaltul proaspăt pus, apoi se va petici. Genul de lucrări pe care administrația Fritz a promis în campanie că nu-l va mai tolera.

Consilierul local Roxana Iliescu a relatat povestea parcării de pe Izlaz și problema iluminatului într-o postare făcută acum câteva minute pe Facebook: „În cursul zilei de ieri am fost să văd care este stadiul lucrărilor la parcarea din zona Steaua, de pe strada Izlaz (99 locuri de parcare). În doua, trei zile va fi finalizată.

Există însă o mare problemă… conform proiectului, STPT trebuia deja să fi montat stâlpii de iluminat, dar asta nu s-a întâmplat! Nu s-a întâmplat pentru că responsabilii din Primărie dorm în papuci și nu-s capabili să gestioneze nici o amărâtă de lucrare (încă de la începutul lucrării Primăria trebuia să Notifice STPT privind montarea stâlpilor de iluminat și racordare la sistemul de iluminat public)!

Din doi stâlpi de iluminat existenți deja pe amplasament și care nu sunt suficienți oricum, unul este obturat de un copac. Alo, Primăria, STPT, se aude?! Ce faceți, veniți când este finalizată să spargeți asfaltul tocmai turnat?” se întreabă reprezentanta Pro România în Consiliul Local Timișoara, Roxana Iliescu.

Contactat de redacția noastră privind problema stâlpilor de iluminat, viceprimarul Ruben Lațcău ne-a transmis că va merge pe teren să vadă care este situația.

Articolul precedentSchimbare de traseu astăzi pentru liniile de tramvai 4,8 și 9
Articolul următorDeviere pentru mai multe mijloace de transport in comun din Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.