Filarmonica Banatul din Timișoara are plăcerea de a vă invita joi, 9 septembrie, ora 19, la Sala Capitol, la un concert simfonic în cadrul Festivalului Național George Enescu 2021. Concertul va fi dirijat de celebrul dirijor englez, Rumon Gamba, iar la pian va fi Peter Jablonski, din Suedia.

În program veți putea asculta:

  • Remus Georgescu, Simfonia Triade
  • Patrick Hawes, Concertul pentru pian și orchestră (p.a.a)
  • Tim Benjamin, Simfonie (p.a.a)

De asemenea, iubitorii de muzică din București, vor avea ocazia de a audia acest concert și sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 13:30, la Sala Radio.

Concertele vor fi transmise live, iar înregistrările vor rămâne disponibile timp de 12 ore de la încheierea transmisiunii.

Festivalul „George Enescu” este un eveniment muzical românesc de prestigiu internațional, inițiat în anul 1958 în memoria marelui compozitor și violonist virtuoz român George Enescu.

Biletele costă 10 lei pentru studenți, elevi și pensionari, 20 de lei pentru adulți și 30 de lei pentru un loc la loja. Ele se pot achiționa de la casieria Filarmonicii Banatul cu cel puțin o oră și jumătate înainte de începerea spectacolului. Orarul casieriei este luni, miercuri și vineri între orele 10:00 și 14:00, marțea și joia fiind deschisă doar după-masa, între orele 14-19. Casieria se închide cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.