O tradiție, un festival al artei și al frumosului, dar și un eveniment menit să aducă zâmbetele pe chipurile timișorenilor – CheckArt Festival revine în acest sfârșit de săptămână la Iulius Town, iar teatrul, muzica, dansul și pictura se împletesc din nou în spectacole inedite. Vino împreună cu familia să vezi statuile vivante, personajele pe picioroange, mimii și bufonii, la Iulius Town!

Timp de secole, arta a adus împreună oamenii, care s-au bucurat de momente pline de emoție. Astfel, CheckArt Festival îi așteaptă pe timișoreni sâmbătă și duminică, 4 – 5 septembrie 2021, în Iulius Town, unde toate formele artei „vor prinde viață”. Magia începe în Iulius Gardens, în cele două zile, de la ora 17.00, cu o marionetă gigant, statui vivante, personaje fantastice, mimi și bufoni regali, dar și cu tineri care vor merge pe picioroange. Tot de la ora 17.00, în parc veți putea urmări întregul proces de pictură al hainelor, care vor fi transformate în adevărate „tablouri” inedite. Cei mici sunt așteptați, de la ora 17.00, să își pună în valoare abilitățile artistice la atelierele de creație.

CheckArt Festival aduce dansul, muzica și show-ul în Iulius Town Timișoara, pe Scena Lake Plaza. De la ora 16.30 exersăm cele mai noi mișcări cu Happy Dance Studio, de la 17.00 atmosfera va fi întreținută cu muzică live, instrumental și voce, iar de la 21.30 lăsăm adrenalina să preia controlul, la spectacolul de jonglerii cu foc.

Zona Family Plaza va fi și ea animată, cei mici fiind așteptați de către artistul Edgardo Gonzales, de la ora 18.00, iar de la ora 19.00 la spectacolul pentru copii „Cutia cu veselie”. Află mai multe detalii despre CheckArt pe pagina de Facebook dedicată evenimentului!

Toate formele artei se întâlnesc în acest weekend la Iulius Town, iar teatrul de păpuși nu face excepție. Duminică, 5 septembrie, de la ora 11.00, în Iulius Gardens, copiii vor afla povestea „Iedului cu trei capre”.

Vino împreună cu familia în Iulius Town și bucurați-vă de artă, sub toate formele ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.