În data de 20 august a.c., în jurul orei 23.00, în cadrul unei acțiuni pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului SARS-COV-2, polițiștii orașului Jimbolia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la o societate comercială de pe raza localității, s-ar fi aflat prezentă o femeie în vârstă de 38 de ani, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că femeia s-ar fi aflat în izolare la domiciliu începând cu data de 17 august fiind confirmată pozitiv cu virusul SARS-COV-2, nerespectând măsura impusă prin lege. Totodată, în incinta restaurantului se mai afla un bărbat și administratorul societății comerciale, fiind informată Direcția de Sănătate Publică Timiș în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform Legii 55/2020, pe numele acesteia fiind întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “zădărnicirea combaterii bolilor”.

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus, precizează IPJ Timiș într-un comunicat remis presei.

Credit foto: OpiniaTimisoarei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.