După ce Cristian Moș, președinteșe filialei Timiș a USR și-a anunțat demisia iar actualul șef la USR Timișoara, Dan Reșitnec a candidat singur și a câștigat postul de șef de cabinet a lui Dominic Fritz, primarul Timișoarei și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al filialei USR Plus din județul Timiș.

”Am anunțat astăzi colegilor din USRPLUS candidatura mea la președinția filialei Timiș” spune primarul Timișoarei.

”După cum probabil ați aflat, justiția a aprobat de curând fuziunea dintre partidele USR și PLUS care s-au prezentat la alegeri, în ultimii doi ani, într-o alianță. Acum suntem un singur partid care are datoria față de voi, cei care ne-ați ales, să fim partidul care are nu doar voința, ci și puterea să schimbe România în bine.

Candidez pentru că o resimt ca responsabilitatea mea de a pune în slujba acestui proiect unificator toată greutatea funcției mele, experiența mea de a coagula oameni și viziunea mea europeană pentru o nouă cultură politică.

Prioritatea mea este Timișoara. Iar împreună cu o echipă de colegi buni, care au dovedit implicarea lor și au câștigat bătălii politice și electorale, vreau să ducem mesajul USRPLUS de transformare în tot județul. Timișoara va genera bunăstare și progres și pentru Timiș dacă vom avea capacitatea să transmitem bune practici de guvernare și soluții inovatoare în fiecare comunitate din jur.” spune primarul Timișoarei într-o postare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.