Asociația Grupul de Acțiune Locală Timișoara a desfășurat azi, miercuri 7 aprilie 2021, Comitetul Final de Selecție pentru proiectul depus de către Parohia Ortodoxa Timișoara Fabric Vest în cadrul măsurii 3 – Centru Comunitar Integrat.

Din dorința de a oferi comunității cele mai bune condiții și cea mai bună protecție împotriva pandemiei și nu numai, GAL Timișoara a selectat proiectul „Centru Social dedicat zonei Fabric” depus de către Parohia Ortodoxa Timișoara Fabric Vest, in valoare eligibila de 500.000 de euro.

„În anul 2023 trebuie să avem infrastructura necesară pentru a ne ridica la standardul de Capitală Culturală Europeană pe toate planurile. Suntem convinși că acest proiect este unul care schimbă viețile oamenilor în bine și ne poate face să spunem ca avem un oraș prosper care are grija de toți cetățenii în mod egal!” afirmă președintele GAL Timișoara, Cătălin Tiuch.

Asociația Grupul de Acțiune Locală Timișoara a fost înființată în anul 2016. Grupul de Acțiune Locală Timișoara are ca scop elaborarea și implementarea proiectelor finanţate prin Programul Operaţional Regional, Programul Operaţional Capitalul Uman, vizând dezvoltarea durabilă a zonelor defavorizate şi/sau marginalizate şi a comunităţilor implicate, prin iniţierea, promovarea şi implementare unor proiecte în concordanţă cu Strategia de Dezvoltare Locală a Asociaţiei, precum şi cu programele de finanţare europene sau naţionale pe care Asociația le va accesa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.