Deputatul Alfred Simonis și șeful PSD Timiș este de părere că decizia carantinei impusă de București Timișoarei face inutilă prezența în funcțiile de conducere a primarului Timișoarei, șefului CJ Timiș și prefectului de Timiș. Iată ce notează deputatul de Timiș :

”Oamenii de stat au capacitatea de a lua decizii impopulare când situația o impune, cu riscul de a pierde puncte electorale.

În urma cu două săptămâni, am apreciat curajul lui Dominic Fritz de a-şi asuma susținerea carantinării Timişoarei, pentru că specialiştii aşa au recomandat, deşi era evident că va pierde mediatic. De asemnea, am condamnat ferm populismul lui Alin Nica, care s-a urcat pe un val fără să se gândeasca la consecințe, la lipsa de locuri de la Terapie Intensivă.

Iar ieri, membrii tripletei Nica-Fritz-Nemeth au votat împotrivă sau s-au abținut când s-a pus problema prelungirii carantinei.

Fie acum două săptămâni, fie acum, oamenii au fost prostiți. Industria Horeca e la capătul puterilor, iar Timişoara se face din nou de râs.

Domnilor Nica-Fritz-Nemeth, plecați acasă şi lăsați-i pe alții! A ajuns să ne conducă Bucureştiul, e evident că nu înțelegeți şi nu sunteți în stare de nimic!” încheie deputatul de Timiș postarea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.