Ionuț Nasleu, directorul de la Piețe SA, societate aflată în subordinea Primăriei Timișoara reacționează la acuzațiile aduse de primarul Dominic Fritz în privința incendiului produs la Piața 700 în cursul dimineții și a cererii făcute de Dominic Fritz pentru a-l demite de urgență din funcția de director al Piețe SA, prin decizia Consiliului de Administrație al Piețe SA. Iată declarația făcută de Nasleu, aflat în concediu în America :

”Țin să fac câteva precizări scurte referitoare la acuzațiile primarului Dominic Fritz de astăzi. Investițiile în modernizarea piețelor se fac de către Primărie, nu de către SC Piețe SA. Pierderile s-au cumulat deoarece, de când sunt director, am făcut reparațiile pe care Primăria nu le făcuse în ultimii 12 ani. Aceste reparații au permis funcționarea piețelor în condiții decente până se alocau fonduri de către Primărie pentru investiții majore. Piețarii au apreciat ajutorul pe care l-am acordat mereu și deschiderea cu care le-am tratat și rezolvat solicitările, de câte ori a fost nevoie.

Dl primar pare că devine un influencer online, la concurență cu Bianca Drăgușanu… Are consilieri mulți, dar pare că sunt degeaba…Prostul de Fritz, imi cere demisia, dar sa explice ca e depasit, sa susțină

P.S. Mă întreb, când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluții pentru piețari în perioada când aceste spații erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia. Să profiți de acest nefericit accident pentru a cere demisii și demiteri ca să îți ascunzi neputința, asta da tehnică de influencer mediatic! ” încheie postarea pe Facebook directorul Piețe SA, Ionuț Nasleu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.