Încă un tânăr din propria academie a semnat primul contract de jucător profesionist cu Politehnica Timişoara. Ilie Velcan a iscălit o înţelegere valabilă până în vara anului 2022.

Ilie Radoslav Velcan s-a născut pe 19 februarie 2003, la Băile Herculane, şi acoperă banda stângă a terenului. În sezonul trecut a fost component de bază al formaţiei Politehnicii participantă în Liga Elitelor U17. În prima parte a ediţiei 2020-21 a jucat la Fortuna Becicherecu Mic, unde a evoluat în nouă partide şi a înscris o dată, iar până în vară va juca, tot sub formă de împrumut de la clubul nostru, pentru CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, în Liga 3, Seria a 8-a.

„Este un contract foarte bine primit, am început anul foarte bine şi consider că trebuie să muncesc ca să ajung la un nivel cât mai înalt. Momentan vreau să mă concentrez pe evoluţiile mele din Liga 3, unde sunt împrumutat, şi pe viitor îmi doresc să fac pasul mai sus”, Ilie Velcan

În altă ordine de idei, Luchian Gologan, Tudor Moţiu şi Robert „Pele” Ehling (toţi născuţi 2004) se vor pregăti în continuare cu lotul de seniori şi vor evolua în Liga Elitelor U17 pentru Politehnica. Cel din urmă a fost în toamnă împrumutat la Fortuna Becicherecu Mic, unde a marcat un gol în zece partide la nivelul Ligii 3.

Alţi doi tineri care s-au pregătit cu prima echipă încă de la reunire, Rareş Bîrlovean şi Alexandru Gaşpar (n. 2003), ambii împrumutaţi de asemenea în prima parte a stagiunii la Fortuna, (unde au jucat în opt, respectiv şapte meciuri,) au fost promovaţi definitiv în lotul de seniori al Politehnicii.

În schimb, clubul nostru s-a despărţit recent de Demetris Cristodulo (n. 2003), component şi el al Fortunei (opt meciuri/două goluri) în prima parte a sezonului. Atacantul s-a întors în localitatea natală şi s-a transferat la CSM Reşiţa, Politehnica păstrând procente dintr-un viitor transfer al jucătorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.