Din această săptămână, echipe mobile formate din cadre medicale (medici și asistenți) de la Serviciul Public de Asistență Medicală Școlară al Primăriei Timișoara, împreună cu instituțiile partenere în campania de vaccinare (ISU Timiș, DSP Timiș și Poliția Județeană Timiș), au început să vaccineze persoane vulnerabile care prezintă riscul să dezvolte forme severe ale infectării cu virusul SARS-COV2.

În prezent, în județul Timiș, sunt 2 echipe mobile formate din 1 medic și 2 asistenți medicali, care asigură vaccinarea persoanelor din centrele medico-sociale din județul Timiș. În ultimele trei zile, au fost vaccinate persoanele vulnerabile din centrele de la Variaș, Periam, Recaș și Lugoj.

Reamintim că pentru Timișoara au fost alocate de către Guvern pentru prima fază a celei de-a doua etape două centre care funcționează la Iulius Mall și la Spitalul CFR. Un alt centru, ISHO, pregătit cu până la 8 fluxuri de vaccinare și personal medical din cadrul Spitalului Județean gata să-l deservească, este la dispoziția Direcției de Sănătate Publică. La începutul săptămânii viitoare toate centrele din spațiile proprii ale Primăriei (4) vor fi gata și vor fi predate DSP.

Vă reamintim că puteți afla toate informațiile necesare de pe site-ul guvernului dedicat vaccinarii și de la call-center-urile alocate fiecărui județ. Acolo unde mai e posibil, se pot face și programări la vaccinare sunând direct la call-center. Numărul de telefon alocat județului Timiș este 021.414.44.56

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.