Dragi moșnițeni,
Votul este puterea voastră!
Ultimele sondaje mă plasează pe primul loc în preferințe, foarte onorant, deşi nu confortabil. Eu sunt INDEPENDENT și nu am în spate o mașinărie de partid, oameni care să mobilizeze alți oameni, cu excepția celor care mi-ați spus că o să-mi acordați încrederea duminică, pentru că m-ați văzut primarul cel mai bun pentru Moșnița.

Mai este timp pentru contracandidatul meu ca să întoarcă scorul final, pentru că se bazează pe o maşinărie de partid de care eu nu dispun. Vă cer să ieșiți la vot și să vă exercitați dreptul constituțional, să alegeți cu responsabilitate, dar și cu inima, pentru că e important să fiți împăcați cu decizia, după ce puneți ștampila.

Să fiți curajoși și să nu plecați urechea nici la zvonistică și nici la ceea ce vi se repromite, după patru ani de așteptat și de sperat. Cu riscul că mă repet, vă spun să alegeți schimbarea, să faceți pasul cu determinare și cu gândul la viitor. Să nu mai irosiți încă patru ani pe iluzii, să decideți în favoarea unui luptător care vrea să facă echipă cu voi și nu cu interesele de partid.
Mă bazez pe faptul că veți ieși la vot duminică, mă bazez pe discernământul vostru, mă bazez pe puterea voastră de a decide cum vreți să arate viitorul și ce vă doriți de la următorii patru ani pentru Moșnița Nouă. Alegeți schimbarea și alegeți INDEPENDENT!

Gerald Simonis, candidat independent Moșnita Nouă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.