Sunt primarul comunei Peciu Nou din anul 2016. Pot să afirm cu onestitate şi cu toată convingerea că în aceşti din urmă patru ani am fost preocupat exclusiv de rezolvarea problemei şi a necesităţilor comunei şi locuitorilor săi. Principalele proiecte realizate sau aflate în curs de realizare au vizat renovarea şi modernizarea instituţiilor de învăţământ, infastructura de transport local, drumuri, staţii de autobuz, sistemul de canalizare, îmbunătăţirea alimentării cu apă, extinderea electrificării în noile zone locuite. Încă de la începutul mandatului am prioritizat atragerea de fonduri băneşti pentru a putea să realizez obiectivele pe care mi le-am propus. La preluarea mandatului, banii europeni erau deja terminaţi şi după cum ştim banii Guvernului sunt limitaţi.

În aceste condiţii, am pus un accent deosebit pe îmbunătăţirea gradului de încasare a banilor pentru bugetul local din taxe şi impozite. Am reuşit o creştere importantă a gradului de încasare, fapt ce a permis alocarea unor sume substanţial mărite pentru investiţii locale. Pot spune acum, la final de mandat, că în condiţiile unei legislaţii insuficient armonizată cu nevoile comunei, am îndeplinit o mare parte din programul electoral cu care am început acest mandat. Acum mă prezint în faţa alegătorilor cu o echipă puternică şi dornică de muncă spre binele comunităţii din care cu toţii facem parte. Pot să afirm cu convingere că echipa pe care o propun pentru aceste alegeri înţelege cum funcţionează administraţia publică, ştie, poate şi vrea să facă ce este mai bun pentru comună.

Obiectivele pe care le am pentru viitorul comunei sunt realiste şi prioritare pentru locuitori, cum ar fi: sănătate, învăţământ, infrastructură, atragerea investitorilor în comună. Având susţinerea dumneavoastră pot să vă asigur că am şi cunoştinţele şi determinarea necesare de a continua dezvoltarea comunei. Voi continua să dovedesc că sloganul meu „Fapte reale şi nu vorbe goale va fi la fel de viabil şi actual în perioada următoare, la fel precum a fost şi în acest mandat al meu de primar. Cu susţinerea dumneavoastră, a locuitorilor din Peciu Nou, după data de 27 septembrie, voi continua dezvoltarea comunei, astfel încât rezultatele vor fi vizibile în scurt timp şi fiecare dintre noi ne vom simţi mândri că facem parte din această comunitate. Vă mulţumesc pentru susţinere şi vă aştept la vot în număr mare, pentru un Peciu Nou cu adevărat nou!

Semnat – Gabriel Drăgan

Comandat de Partidul Social Democrat-Organizația Județeană Timiș
Executat de NICOARA P PETRE PFA
Cod mandatar financiar: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.