Investițiileîn zona periurbană au făcut parte din programul președintelui Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, din perioada 2017 – 2020. Infrastructura rutieră a beneficiat de o atenție deosebită iar fluxul de oameni spre Sânmihaiu Român a făcut ca această comună periurbană să fie una dintre destinațiile investițiilor făcute de Consiliul Județean Timiș. Președintele CJ Timiș, Călin Dobra împreună cu primarul comunei, Viorel Mărcuți au colaborat foarte bine în mandatul 2017 – 2020, totul ca miilor de locuitori ai comunei să le fie asigurate cele mai bune condiții.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș a înțeles importanța acestei zone periurbane iar anul acesta a fost reasfaltat drumul județean care pornește de la ieșirea din Timișoara spre Sânmihaiu Român, prin Utvin. Astfel că a fost turnat strat proaspăt de asfalt pe aproape 5 km. Ulterior a fost asfaltată și porțiunea până la Sânmihaiu German.

”În acest an, CJ Timiș a alocat 32.500.000 de lei pentru întreținerea și reparațiile drumurilor județene, pe lângă fondurile angajate în lucrările mari de modernizare și extindere a șoselelor.”, a declarat președintele CJ Timiș, Călin Dobra, care a mai adăugat că realizarea minicenturii Timișoarei este o prioritate pentru următorul mandat.

”Drumul între Sânmihaiu Român și Șag este o altă prioritate. Face parte din centura alternativă, realizată din drumuri județene. Am realizat deja tronsonul dintre Sânmihaiu Român și Săcălaz.”

În următorul mandat, Călin Dobra și Viorel Mărcuți au creionat dezvoltarea unui parc industrial în zona Sânmihaiu Român. Datorită celui mai mare proiect pe fonduri europene din istoria județului Timiș, de apă și canal, în valoare de peste 180 de milioane de euro, care cuprinde și Sânmihaiu German, care va fi alimentat cu apă și se va construi o stație de tratare a apei, investitorii vor avea condiții mai bune pentru dezvoltarea afacerilor.

”Vrem să atragem investiții în comunitate. Aduc plus valoarea întregii zone. Avem proiecte utile pentru următorul mandat, care vor ridica nivelul de trai al locuitorilor din zonă. Totul se bazează pe oameni, pe ceea ce au ei nevoie. Împreună cu Consiliul Județean Timiș facem o echipă eficientă și trebuie să continuăm împreună”, a spus primarul comunei Sânmihaiu Român, Viorel Mărcuți.

Comandat de Partidul Social Democrat-Organizația Județeană Timiș
Executat de NICOARA P. PETRE PFA
Cod mandatar financiar: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.