Turcia a reintrat în zona verde, după ce Institutul Naţional de Sănătate Publică a actualizat lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune izolarea la domiciliu 14 zile la întoarcerea în România.

Turcia a reintrat în zona verde, după ce Institutul Naţional de Sănătate Publică a actualizat lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune izolarea la domiciliu 14 zile la întoarcerea în România. Lista a intrat în vigoare pe 27 iulie. Şi tot de la aceasta dată a fost ridicată interdicţia de zbor spre Turcia, a anunţat ROMATSA.

Intrarea cetățenilor români pe teritorul Turciei se poate face doar prezentând un pașaport la punctul de trecere al frontierei. Viza pentru Turcia este gratuită și se acordă în momentul intrării în țară pentru o perioadă de 90 de zile. Din Europa în Turcia se poate intră terestru, la granițele cu Bulgaria și Grecia, aerian sau naval. Moneda oficială în Turcia este Lira Turcească (TRL – Turkish Lira), 1 leu românesc fiind echivalent cu 1.70 lire turcești. Tranzitarea Turciei pe autostradă se poate face plătind în benzinării sau punctele de vânzare speciale (Turkish Post) vigneta pentru porțiunea de autostrada vizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.