Călătorii Societății de Transport Public Timișoara pot procura titluri de călătorie și abonamente de la două puncte de vânzare redeschise începând cu data de 22 iulie. Este vorba despre punctele de vânzare amplasate în apropierea Catedralei Mitropolitane, în stația în care opresc mijloacele de transport în comun de pe liniile 33 și 33 barat, și în Piața Mărăști, în stația în care opresc mijloacele de transport în comun de pe liniile 11, 14, 17, 18, M11 și M14.

Numărul punctelor de vânzare de la care pot fi achiziționate titluri de călătorie și abonamente a ajuns din nou la 21: Pod Calea Șagului, Dâmbovița, Gara de Nord, Torontal, Calea Lipovei, Traian Grozăvescu, Take Ionescu, Piața Traian, AEM, Bulevardul Sudului, Modern, Centrul Social – strada Renașterii, strada Cluj, Piața Timișoara 700, Piața Bălcescu, Calea Girocului, Depou Dâmbovița, Catedrala Mitropolitană, Piaţa Mărăști, Dumbrăvița și Ghiroda. 

Notă: ca orice involuție tratată ca și evoluție, cei de la STPT mint spunând că cele două puncte de vânzare sunt puncte noi, aceste puncte de vânzare a titlurilor de călătorie existând probabil înainte ca șeful STPT să se fi mutat în Timișoara. O altă precizare pe care a uitat să o facă STPT este că în Timișoara, în mandatul Nicolae Robu s-au anulat trei linii de tramvai și probabil zeci de puncte de vânzare, numărul acestora ajungând azi la un nivel apropiat de sfărșitul anilor 90.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.