Politic Robu și Dobra – ignorați de propriile partide!

Robu și Dobra – ignorați de propriile partide!

Cristian Moș, candidatul Alianței USR Plus la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș i-a criticat pe Nicolae Robu și Călin Dobra pentru lipsa de influență în deciziile și schimbările făcute de putere la Timișoara și în județ. Vă redâm îb rândurile e mai jos intervenția lui Cristian Moș:

A ieșit ”Planul de Relansare Economică” gândit de Guvernul PNL

Sunt multe de spus despre acest plan, care este în mare măsură un program electoral.

Direcția de dezvoltare prin investiții este corectă, dar multe lucruri corecte au fost viciate și corupte prin intermediul firmelor de casă. Dar nu despre asta vreau să vorbim acum.

Vreau să vă atrag atenția că acest program electoral pus la cale de PNL cam ignoră Timișul. PNL Timiș condus de Nicolae Robu este tratat în același fel și de PSD și de PNL.

Chiar dacă Robu are teoretic susținerea guvernului PNL, și chiar dacă Dobra a avut 3 ani de zile susținerea guvernului PSD… finalitatea este fix aceeași: Timișul este ignorat de cele mai mari partide politice din țară.

”Planul de relansare economică” PNL prevede obiective precum spitale municipale – în Cluj, Iași și Craiova sau un tren metropolitan în județul Cluj.

Timișul are mare nevoie atât de un spital municipal cât și de un tren metropolitan. Dar nu suntem pe lista lor.

Repet! Cu PSD sau PNL la putere, Timișul nu primește fondurile pe care le merită, fondurile de care are nevoie!

Acesta este județul cu cele mai mari filiale USR și PLUS din România, aici am avut rezultate excepționale la alegeri și aici s-a ținut ultimul congres USR și Conferința Națională PLUS. Pentru USR PLUS Timișul este o prioritate, vă asigur de asta.

E timpul pentru un nou început pentru Timiș.” încheie candidatul USR la funcția de președinte al CJT.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.